Despre Casa Class

Casa Class este situata in Colibita intr-o zona montana deosebita, in mijlocul peisajului spectaculos oferit de Muntii Calimani si Lacul de Acumulare Colibita (la o distanta de 100 metri de lac), pe un teren de 3000 mp.

Această zonă este renumită prin frumusețea peisajului pitoresc și a purității aerului cu o concentrație mare de ozon (90 micrograme/m³- măsurătoare realizată recent cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. În urma acestor măsurători s-a confirmat faptul că zona Colibița are cel mai ozonat aer din țară, valorile fiind similare cu cele din munții Alpi.

 

Zona ofera, in orice anotimp, vaste posibilitati de destindere pentru iubitorii muntelui: excursiidrumetii (Taul Zanelor, izvorul de apa minerala Borcut, trasee montane – traseu marcat de 3,5 ore pana in Vf. BistricioruCastel Dracula langa Pasul Tihuta – 1100 m alt.), ciclism montancaiacalpinism, inchiriereATV-uri, pescuit (pastrav, clean, stiuca, biban – in lacul Colibita), etc.

 

Cei care vizitează site-ul de pe telefonul mobil, au adăugat butonul Waze care va lansa aplicația și va facilita direcția spre noi.